sport lov

Hej påer!


Nu är kraken klippt! så skönt att få bort tjock pälsen och att kunna rida ordentligt utan att vara rädd att hon ska bli för svettig! Är ju inte direkt lyckat att släppa ut en svettig häst i hagen..

Geicha var hyfsat snäll i år med att klippa, dock är det skit läskigt att bli klippt längst upp på halsen vid öronen, så lite tuffsig är hon där, men hon får väl vara det, vi ska inte ut och visa upp oss på tävlingar!

och nu är det ju sportlov  så i tisdags var vi på himlabadet, full fart på alla! Jag tycker att det är så jäkla roligt att åka alla kanor, dock blev jag lite rädd ett tag när jag ser ungar som kastar sig in 2 och 2 i turbon, Inte rädd att slä ihjäl sig inte!  När man åker TURBON så går det med en sjujäklafart, och man kastas fram och tillbaka och man vet inte vad som händer och ca 4 sek senare är du nere! så jag vet inte varför dom måste utsätta sig för detta!

och sen finns det en till kana( förutom den roligaste black hole) som heter magic hole som är grön och man åker på ringar! den är oxå kul Elvira gillar den skarpt! dock får hon bara sitta på mina ben när jag håller ihenne hårt! men den är kul ändå!  Hur som helt i denna kana, så envis ungar med att stanna kvar i röret?! WTF? man nästan krockar med dom, va fan har dom inte lärt sig ngt av sina föräldrar att i en kana åker man ner, och när man är nere klättrar man upp på stegen eller i detta fall trappan? och INTE upp i röret igen?

Det har iallafall jag lärt mina barn.. men det kankse är ett glapp då det verkar vara barn mellan 10 - 13 år som inte vet ngt om det? kankse inte deras  föräldrar vet det heller?

nu låter jag väl som värsta gnäll fittan, MEN det är inte roligt att krocka i en kana!


Igår åkte vikto och magnus slalom i skönviks backen, vilket slutade med ett besök på akuten, då viktor ramlade illa och tydligen fick sin tumme under skidan på ngt konstigt vis, så han hade väldigt ont och kunde inte röra tummen! så det blev röntgen, men som tur var så var det bara köttet som tagit stryk, som en rejäl stukning typ!
det skulle gå över efter några dagar!


just nu håller jag på och mixtrar med en efterrätt, ska bli en creme brulle med polkagris smak.  hittade dock inget recept, men vad gör väl det?  får väl testa mig fram!


pözz påer

Kommentarer
Postat av: Fröken Nattfrost

Jag är så fånig, vågade bara åka den stora kanan. ;)

2012-03-11 @ 10:43:36
URL: http://www.nattfrost.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0