mitt liv

Så där, Då har jag jobbat mitt första dygn och det var kul! tiden gick väldigt fort, man kollade knappt på klockan på hela dagen, förutom på kvällen när jag tyckte att det vard ags att sova, DÅ gick klockan väälldigt sakta.. Och saknade min man :/ Men natten flöt på utan bekymmer. så nu är man hemma! väldigt skönt att jobba dygn faktiskt!

Sen att världens sötaste katt bor där oxå gör ju inte saken sämre..

Idag är det alltså TORSDAG och vi ska väl börja förbereda inför middagen som jag ska ha för släkten på lördag.. jag fyller ju 30 år.. suck trodde inte att den dagen skulle komma så snabbt, Jag är ju 25 fortfarande..
Jaja bara att acceptera att döden närmar sig ;)

Vi ska handla mat och ingridienser till tårta.. och så måste jag bestämma förätt, och handla vin.

Till sommaren blir det fest för kompisarna. då vi har planer på att vara uppe på logen, är ju förbaskat dumt att fylla år på vintern. Måste ha lokal om man ska ha större fest, är ju inte direkt bara att hyra tält och ställa upp när man fyller år i mars.. Undrar om mina föräldrar tänkte på det? jaja jag är ju inte så bättre själv en unge i oktober och en i mars. MEN nästa unge ska bli född på sommaren. ( hoppas jag) haha


pözz påer

Kommentarer
Postat av: Fröken Nattfrost

Hehe.. ja, jag tycker jag är max 17-18 också. Tiden har gått lite väl snabbt.

2012-03-15 @ 23:34:09
URL: http://www.nattfrost.se
Postat av: Din rara moster

Det räcker väl med två ungar. Tänk vad mycket roligt ni kan göra när de har vuxit upp. skaffa en liten hund tex. Vi har haft hand om lilla Tore i en vecka och lämnat honom idag till Stina. Vi saknar honom redan. Tänk att man kan bli så kär i en litn hund.

2012-03-16 @ 21:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0