FREDAG!

I morse eller rättare sagt 09.45 hängde vi på låset till drakborgen. Dom öppnar kl 10.

JAg har en jäkla förkylning som jäklas så jag orkar inte aktivera barnen så mycket som man borde, så i går var ungarna sura och grininga på kvällen , en massa energi som inte hade fått komma ut! Jag vill ju inte direkt släppa ut Elvira själv här hemma..

Så därför idag for vi till drakborgen. Jag hade med mig en bok som jag läste medans ungarna busade i 3 timmar var vi där och jag tror nog att dom hade kunnat vara kvar en stund till!

Men vi hade lovat att passa Nils och Theo Viktor och Elviras kusiner, medans deras föräldrar jobbar. Så nu är dom här,. Theo är gulligare än gulligast! han har blå strumpbyxor med hjärtan på och ett stort hjärta på rumpan, hur gulligt som helst!

Och så hamstrar han oxå, vi satt och fikade bulle och saft, och efter fikat så går han i väg och jag ser att han har fulla kinderna med mat! så jag försöker få han att gapa men icke! han fräser och gnäller. Här ska minsann inte öoppnas ngn mun! så jag gör som man gör med hästarna stoppar in ett finger längst bak i munnen där det inte finns tänder, och vips öppnas munnen och jag kan plocka ut en stor klump bulle..
jo han är söt den ungen!

Fast ingen av dom andra barnen verkar tycka det, då man hela tiden hör, NEJ THEO GÅ!!!

Theo är riktigt klåfingrig, han undersöker allt och drar fram allt, men ack så gullig han är..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0