vilken ryttare AILI är

Vilken stjärna hon är Aili!
 Var och tittade på tävlingarna på THF, där Aili var med i 130 med både Monthy och Princess, och vad gör hon ? jo hon vinner klassen med princess och kommer tvåa med Monthy! Vilka hästar! Där visade hon vart skåpet ska stå!
Elvira följde med mig till THF , och där köpte vi 2 st lotter jag vann inget men elvira vann, och hon fick välja pris och tar då en chokladkaka! Sen fick jag gömma den sa hon så att inte Aili skulle ta den .. haha..


I morgon är det jobb och skola igen, jobba ser jag framemot, det är bad som gäller med 33 grader i vattnet. så jäkla skönt!
Skolan ser jag inte alls framemot, har haft ett så skönt lov med jobb och barn! jag längtar verkligen tills Engelskan är klar! ( om jag nu kommer att klara den) jag tror att jag kommer att få gå typ minst ett år till! men då får jag väl läsa med Ella då :P
Men det ska bli kul att få börja läsa på riktigt! Och har jag tur så kan jag ju få jobba ngt dygn i veckan och då kanske man slipper ta studielån för det ser jag inte framemot!


Ögat är väldigt bra nu, lite rosa är det men inte alls mycket, dock har jag till min stora förtvivlan sett att jag skelar ibland.. BLÄ. fast bara ibland.. och mycket mindre än förut!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0