effektiv idag..

Gick av mitt dygn i morse kl 8, därefter for jag direkt upp till skolan för engelska lektion! 2 tester blev gjorda, ett var fortsättningen på test 1 som var en skrivuppgift, och den andra var en bokrecension om Bridget Jones!
Gick faktiskt riktigt bra och skrev faktiskt 3 a4 sidor på varje uppgift :) jag minns första dagen i skolan när vi skulle skriva en uppsats, då lyckades jag skriva en halv a4 sida.. så det har hänt mycket..

Gjorde även 3 st uppgifter , eller dom var egentligen gjorda jag bara snyggade till dom lite, rättade och så.. Gör om och gör rätt! :P

Fick även höra en del bra ord från min lärare, jo hon har vänt nu... från att ha öst en massa skit på mig så börjar hon att mjukna, och hör och häpna hon tycker att jag har blivit bättre.. wihoo..


Nu ska jag träna inför TEST 2 och skriva en arbete om en nobelpristagare i litteratur, en engelsk språkig, då såklart! ett arbete som är ganska brett dvs inte bara om personen utan även om landet och kulturen..

sen har jag även nationella proven som ska göras.

och på måndag har jag en diskussion att se fram emot.. :/ har läst igenom texten lite snabbt, vi fick den idag, och vi ska bla diskutera varför kändisar oftare tar droger än "vanliga" mänskliga! ja man får pratbajsa lite så det låter hyfsat vettigt.. :P

I morgon är det jobb igen går på kl 8 lördag morgon och går av söndag morgon kl 8
det var den helgen det!


puss påer


Kommentarer
Postat av: jessica j

hejja Jenny vad duktig du är!! ordbajsa på du, det är ju meningen med diskussioner, ATT man pratar :)

2012-04-23 @ 20:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0