hej

Hej påer!


Länge sen sist igen :/

Hursom helst så har jag börjat att ta med Thure när jag rider ut på geicha. 2 ggr har jag haft honom som handhäst. och en gång lös..

Igår fick han följa med som handhäst.. och det går väldigt bra. han lyssnar otroligt bra och är hela tiden( oftast) precis vid min fot..  förutom igår när jag fick för mig att galoppera med dom båda.. haha ( måste ju testa..) Geicha är det inga problem med att rida i kort galopp, så att thure hänger med.. Men sen kommer Thures Vinnarskalle in och ska TÄVLA och vara först.. första sträckan i galopp gick jättebra..men andra... han drar gärnet så han hamnar lite före.. och sen viker han in precis före geicha så att det blir stopp( hon kan ju inte springa på han.. så hon stannar och thure ramlar in i en gran och springer några varv runt granen så grimskaftet fastnar.. tok häst-.. blev jäkligt sur på Thure.. så då fick han trava hem!


Stockholm har varit jättebra! har hunnit med en heldel saker, Gröna lund var jättekul och OLA SALO så klart! jesus christ superstar.. har ni inte sett den försök att få biljetter och se den .. jävulskt bra!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0