äntligen

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jag klarade det jag fick godkänt i engelska B!

Jag klarade tillochmed nationella proven! jag trodde inte att jag skulle fixa dom för dom var assvåra..

Men nu är det klart! Nu kan jag gå vidare!

så jävla skönt

lyckan är total


Sommarlov

Hej!

Blir ett inlägg från mobilen .

Nu har vi börjat att renoverar tv rummet här hemma, taket är målat och tapeterna är snart nedrivna, trappen håller Magnus på att slipa!

Sen ska det målas och tapetseras! Längtar tills det är klart, då vi just nu har grejor överallt tv står i köket tex!

Skolan tuffar på gjorde ett till nationellt prov i går och ska göra sista på fredag! Sen ska jag vara klar, men man vet ju aldrig med vår lärare!

Har 2 lektoner kvar sen sommarlov!! Woohooo!


hej

Hej påer!


Länge sen sist igen :/

Hursom helst så har jag börjat att ta med Thure när jag rider ut på geicha. 2 ggr har jag haft honom som handhäst. och en gång lös..

Igår fick han följa med som handhäst.. och det går väldigt bra. han lyssnar otroligt bra och är hela tiden( oftast) precis vid min fot..  förutom igår när jag fick för mig att galoppera med dom båda.. haha ( måste ju testa..) Geicha är det inga problem med att rida i kort galopp, så att thure hänger med.. Men sen kommer Thures Vinnarskalle in och ska TÄVLA och vara först.. första sträckan i galopp gick jättebra..men andra... han drar gärnet så han hamnar lite före.. och sen viker han in precis före geicha så att det blir stopp( hon kan ju inte springa på han.. så hon stannar och thure ramlar in i en gran och springer några varv runt granen så grimskaftet fastnar.. tok häst-.. blev jäkligt sur på Thure.. så då fick han trava hem!


Stockholm har varit jättebra! har hunnit med en heldel saker, Gröna lund var jättekul och OLA SALO så klart! jesus christ superstar.. har ni inte sett den försök att få biljetter och se den .. jävulskt bra!
Mojahahaha

Hej är hos Lina i Stockholm och har super skoj! I fredags var vi och såg Jesus musikalen! Den var så bra att vi funderar på att boka i höst igen ;)


Igår var vi på gröna Lund i regnet, men det var lite köer! Spökhuset var så jävla äckligt men oxå svinkul! Vi gick 2 rundor första gången fick jag en liten tjej med mig som inte vågade gå själv! Så då var spökena jättesnälla! Men andra gången då fick vi springa genom huset för dom jagade oss! Det var som i en mardröm jag sprang uppför en trapp med ett spöke efter mig!( figurerna var hämtad ur olika skräck filmer ) så när jag sprang uppför trappen med den rädslan så ramlar jag i trapen med spöket hack i häl! Fy och är vi kom upp så väntade nästa spöke på oss vi var inte säker någonstans!! Haha


Sprit och öl har det oxå blivit!


Idag är det jättefint väder ute så det blir en tur i stan idag.plugg

Jag vet vad jag ska göra i helgen! PLUGGA.. suck..
gjorde ett ´nationella provet "skrivdelen" i fredgas. det gick bra .. och sen började vi alla på test 2.. och det var ju mycket där som jag inte hade tränat på.. mest glosor..  jag hatar glosor.. att bara sitta och försöka få dom att fastna , DET är inte kul! och när det handlar om 180 glosor så är det ännu mindre kul! Prov på måndag igen då!

Annars tänkte jag försöka hinna med att städa lite, bygga ihop våran studsmatta som är nyinköpt, och handla regnkläder..


jaja blir väl en härlig lördag kväll med näsan i skolböckerna.. BLÄ!
MEN vetni? förhoppningsvis klarar jag av kursen och då 30 maj får jag sommarlov.. hiihi


fin häst

Då var arbetet om Doris Lessing inskickat! så skönt..


Ídag har jag ridit en tur på Tant. Hon är en riktig bulldozer den hästen, Hon går överallt! det spelar ingen roll om man är på en stig eller offroad :)

och för att tala om galoppen som bara funkar nu! Idag red vi( på väg hemmåt) galopp skänkelvikning, på vägen. Och även ett byte fick vi till! Jo det tar sig!

Nu ska jag snart åka och hämta hem Elvira från dagis!