Elvira + Thure

tjolahopp!

Fredag kväll och jag sitter framför datorn till ljudet av en magnus som slipar tak, så att det vibrerar i hela huset! Ingen mening att sätta sig framför tvn, man hör inte ett skit, hör knappt vad man tänker!

Men, snart är hallens tak färdigslipat och sen ska det målas, kommer att bli så jävla fint!

Idag har jag varit upp på skolan, var ju ingen lektion idag bara information.. ( kunde dom väl ha medelat tycker då jag, men nähä..) så jag for hem ganska omgående..


 kärlek ♥


Elvira med sin häst Thure.  Hon blir en riktig häst tjej.. ( till min stora lycka) tänk när /om man kan rida ut tillsammans och busa..  KUL!

Elvira har faktiskt talang med hästar, Man behöver inte gå och hålla i henne när hon rider. Hon sitter helt själv, och man kan lu´ngt gå brevid och leda thure!

Hon leder honom även själv, tar in i stallet och släpper ut i hagen! Hon är duktig min tjej!


Kommentarer
Postat av: Gunilla Dahlstedt Ferreira

Hej!

Hoppas att slipen tystnat nu! Ska taket bli vitt? Vilka fina bilder!! Elvira, hon är tuff hon, och inte rädd för hästar!

Är i Frankfurt på mässa men tack och lov åker jag hem imorgon. Har varit sjuk med feber hela veckan. Suck. Så där att man inte kan ligga ner innan nässprayen funkat 2 timmar utan att känna som man kvävs. Magnecyl hela dygnet hjälper också lite...Så då blir det lite internet underhållning i väntan på att man kan sova.

Hoppas att allt är bra med er!Här i Frankfurt är som vanligt trist väder och massa fula betongbyggnader men bra affärer på mässan!

Ha det bra och hälsa alla!

Kram Gunilla

2012-01-13 @ 21:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0