hur blir det nu?

Hej påer!

Barnen är fortfarande hemma och sjuka, eller dom mår mycket bättre nu! jag tycker att dom är så pass pigga nu att dom får vara på dagis /skola i morgon! Elvira snorar nästan ingenting nu! tänk om alla kunde ha sina barn hemma tills dom är friska, nu när elvira inte är snorig längre så får hon gå på dagis, och där är det en hel hög med ungar som har tjockt gul/grönt snor rinnandes ur näsan.. och ja då blir Elvira förkyld IGEN.
SUCK

ja jag vet att det förmodlingen inte fungerar för alla föräldrar att ha sina barn hemma länge. MEN jag har inte hjärta och jag vill inte släppa mina barn till Dagis/ skola när dom är sjuka.

Nog om detta

IGÅR

var jag till ögon, har haft en lapp för ögat ett dygn, för att doktorn skulle kunna mäta min skelning utan att jag kunde påverka den.. grymt skönt att få av lappen :)

Ialla fall så vet dom inte när det blir operation, eftersom att deras Chef KIRSTEN har fått jobb i danmark och har dom ingen överläkare så får dom inte operera! kul va?

så nu vet jag inte hur det blir, och inte dom heller, för antingen så kommer hon tillbaka till sverige och gör färdigt här. eller så kommer jag att få bli opererad på ett annat sjukhus.

som min doktor sa. enda nackdelen med att operera sig är att synfältet blir smalare..
haaha jag har ju faktiskt bredare synfält än er med sammankopplade ögon.. pözz påer
Kommentarer
Postat av: Fröken Nattfrost

Hahah! "haaha jag har ju faktiskt bredare synfält än er med sammankopplade ögon.. ", ja nu kanske du får normalt synfält som oss andra dödliga. ;)

2012-02-10 @ 08:38:49
URL: http://nattfrost.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0