en prinsessa

Hej!

Nu har jag arbetat 2 dagar! och sjukt kul har det varit. Är så roligt och helt annorlunda detta arbete än dom andra assistentjobben jag har haft! Nu får man vara med umgås och ha kul tillsammans.


Geicha är igångsatt igen efter vintervilan eller jag satt igång henne redan för några veckor sedan men allt skriver man inte?
I går blev det en tur i skogen. i snö ovädret, jag tog av mig glasögonen innan jag satt upp( lämnade dom i stallet9 dom blir ju så prickig när det snöar/ regnar , så då ser man ju inte ett skit, han väl inte mer än sitta upp på hästen och skritta från gårn så slutade det snöa.. typiskt.

Tanten var pigg och ville slängtrava på hemvägen och hänga i tyglarna, men se det ville inte den jobbiga kärringen på ryggen, nä för tant fick arbeta tempoväxlingar i en kilometer, gissa om hon var nöjd, ) hon gav upp väldigt snabbt och insåg att det inte var ngn ide att försöka springa det fortaste som gick hem) Riktigt fin häst som lyssnade väldgt bra! guldstjärna till tant!


Och så har ju kronprinsessan fått en liten prinsessa, och det spekuleras väldigt mycket vad hon ska heta! och jag tror starkt på ELVIRA för det heter prinsessor. Iallafall våran prinsessa, annars så fick jag en tanke i morsse att prinsessan ska heta magdalena och bli kallad för MAGGDA ja vi får väl se, en prinsessa är det ialla fall!


pözzz påer

julia är en sandwich..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0