aha


plugg

Hej !

Just nu har jag elektrikern här hemma! Hallen börjar att se färdig ut, är lite små fix kvar så som lister och måla dörrar:) fast dörrarna målas nog till sommaren!


Jag försöker att plugga lite men jag har kört fast, jag vet knappt vad jag ska göra just nu! eller, det vet jag men inte HUR det ska göras, om det ändå vore svenska skulle ha varit så mycket lättare,  SItter med en uppgift där jag har en mening och ett nytt ord och sen ska jag ändra om så att jag har med det nya ordet i meningen så att det blir typ en ny mening, Det är väl inte så svårt egentligen, MEN det ska bli rät oxå.. Suck

Hursom helst så har jag jobbat både lördag och måndag, och det går bra, underbar tjej man är hos!


en prinsessa

Hej!

Nu har jag arbetat 2 dagar! och sjukt kul har det varit. Är så roligt och helt annorlunda detta arbete än dom andra assistentjobben jag har haft! Nu får man vara med umgås och ha kul tillsammans.


Geicha är igångsatt igen efter vintervilan eller jag satt igång henne redan för några veckor sedan men allt skriver man inte?
I går blev det en tur i skogen. i snö ovädret, jag tog av mig glasögonen innan jag satt upp( lämnade dom i stallet9 dom blir ju så prickig när det snöar/ regnar , så då ser man ju inte ett skit, han väl inte mer än sitta upp på hästen och skritta från gårn så slutade det snöa.. typiskt.

Tanten var pigg och ville slängtrava på hemvägen och hänga i tyglarna, men se det ville inte den jobbiga kärringen på ryggen, nä för tant fick arbeta tempoväxlingar i en kilometer, gissa om hon var nöjd, ) hon gav upp väldigt snabbt och insåg att det inte var ngn ide att försöka springa det fortaste som gick hem) Riktigt fin häst som lyssnade väldgt bra! guldstjärna till tant!


Och så har ju kronprinsessan fått en liten prinsessa, och det spekuleras väldigt mycket vad hon ska heta! och jag tror starkt på ELVIRA för det heter prinsessor. Iallafall våran prinsessa, annars så fick jag en tanke i morsse att prinsessan ska heta magdalena och bli kallad för MAGGDA ja vi får väl se, en prinsessa är det ialla fall!


pözzz påer

julia är en sandwich..

soligt och fint ute

Hej!


Idag är det måndag en fin måndag med sol! men inte har jag varit ute så mycket för det, nähä, för jag och Elvira var först till IKEA och sedan Birsta city, blev en ny madrass till elvira madrassskydd kuddar och täcke.
och mattor på lagerhaus.

Sen har vi hängt en stund hos päronen och efterdet så drog elvira och viktor upp till nils, medan jag passar på att städa här hemma, ska även börja med skolarbete är det tänkt.. bra att plugga lite varje dag!


Helgen som var har bestått i att skruva ihop garderober från IKEA. samt att jag i går (söndag) var på hopptävling och kikade, Ja jag var ju självklart häst skötare åt Aili och världens finaste MONTHY MARCO! han må vara den finaste och snällaste hoppehästen som finns.

och som vanligt när jag är med så vinner han, bra häst det där!

Nu hoppas jag bara att elektrikern kan komma hit fort så att vi får göra klart i hallen.

men så fort hallen är klar är det dags för tv rummet..

ska bli väääldigt skönt när det är klart!


pözz påer

Elviras hjärta

img_0922 (MMS)

Elviras hjärta


ett kort inlägg..

Hej !

Idag ar Elvira varit hemma! Hon är ju ledig på Torsdagar! så idag har vi varit på DRAKBORGEN! kul tyckte Elvira jobbigt tycker jag! Men kul att åka rutchkana.


Man är rätt nöjd efter en timme på det stället, men nu höll jag ut och var där i 2 timmar.

men nästa torsdag då får Elvira gå på dagis för då ska jag jobba.. med dom bästa tjejerna!

pözz påer

hoppsan

Hej påer!

Idag  longerade jag Geicha.. som var mycket pigg . Hon försökte galoppera hela tiden, men hon vet att hon inte får, så s fort hon fattade galopp så kiom hon på sig själv och tvärstannade..^^

Kan ju säga att dagens pass inte alls gick så bra.. men Hon fick röra på fläsket iallafall!JAG har även varit på sommarjobbs mässa idag. Arbetsförmedlingen som höll idet. Jag gick dit gick runt och gick hem.. 

Men vägen till mässan var intressant, det var nämligen poliskontroll precis vid infarten till parken. Jag missade infarten så jag for och vände, och skulle svänga in då jag ser att det är enkelriktat, och där får man ju lixom inte köra( och precis där står poliserna på den enkelriktade vägen alltså) så jag stannar och vänder och far och parkerar på ett annat ställe, och på min promenad upp till parken så ser jag bil efter bil som kör mot enkelriktat, och poliserna tar in alla bilar för man får får ju inte köra mot enkelriktat!

och då undrar jag: är folk så jävla dum att man fortsätter att köra trots enkelriktad väg + att poliserna står 10 meter från skyltarna? eller kan dom inte läsa skyltar? ja feta böter lär dom ha fått
 ( och det bör tillägas att det inte var poliserna som vinkade in dom för då hade det ju varit en annan femma)
puss påer

alla hjärtans dag

IDAG!

har jag skrivit en reflektion.. om komunikation. Gick hyfsat bra faktiskt, återstår att se om läraren tycker detsamma.

Idag är det alla hjärtans dag och det firas så klart här hemma! Av Elvira fick vi en fin tavla med ett hjärta på, som hon målat såfint! ska knäppa kort och lägga upp!

Magnus fick en bukett blommor och jag fick detsamma av han :)

Elvira fick en ros och en telefon( leksak)
viktor är hos pappa sin och firar dagen!Red tant idag oxå, blev ett kortare pass på lägdan så hon skulle få lyfta benen lite i snön, och jobba lite kondis!

KUL tyckte tant och drog av några bocksprång i galoppen! haha skit kul tyckte jag och försökte få henne att bocka mera! men se det ville inte tant! 

Hon har aldrig busat så förut så jag blev lite paff när huvudet hennes åkte ner i backen och man kände hur hon kastade upp rumpen i luften.. man kankse är knäpp som tycker sånt är kul?

pözz påer

måndag

¨Hej påer..


Sitter och förbereder mig mentalt innan det är dax att åka till skolan.. SUCK. Det är inte alls roligt att åka dit längre, det känns som att man inte kommer ngn vart, utan att man står och stampar på samma ställe..

Allt är en himla röra. Och läraren är yrast av alla. hon var jättebra från början, men sen strax före jul, så vände humöret. för innan jul så sa hon att det går ju så bra för mig och du jobbar på jättebra, och jag ser att du har blivit bättre..

Men nu?  nu är det tvärtom. nu är man så värdelös och har inte godkänt i ngt längre..
störd kärring..

ska bli intressant att höra om man har förbätrat sig över helgen^^ mycket kan hända.


I bland så känns det som att det enklaste är väl bara att söka ett jobb, så att man slipper skiten. MEN jag vill bli lärare, och jag tänker nog fan vara kvar och jävlas med kärrringen den här terminen.

så det så!

pözz påer


finaste tant!

Godkväll!

Jag har världens finaste häst!  Har ju mest bara longerat Geicha under vintern, Men nu när planen är skottad så stt jag up på tant! åååå vilken fin häst. hon arbetade med varenda liten muskel, vilken känsla, rred bara en liten stund på plan, kände igenom skritt och trav. För sedan blev det en tur i skogen. Träffade på en tjej som har häst en bit bort och hon skulle rida i skogen så då hängde jag med! det var en MYCKET pigg geicha i skogen.. haha söt häst!

Men den känslan som hon gav mig på plan. det lever jag länge på!

 

måste se till att fota lite nya bilder ngn dag på henne.. funderar på att klippa av henne pälsen oxå. hon blir ju rätt svettig när man rider..

pözz påer

haha


strul kärring

heeej


Idag har jag varit på engelska lektion, och jag blir ju inte klok på läraren..
hon är yrare än en flock vilda hönor utan tupp..

suck.

när jag kom. så sa hon att jag var så dålig typ att jag inte hade godkänt på ngt! hon tryckte ner mig till skoskaften och fortstte att slå. fast jag redan låg ( kärring)

fick komma in på samtal i grupprum, och där går vi igenom uppgifterna och det var en hel del som faktiskt var godkänt.. men hon ger sig inte jag måste läsa sammanhållen grupp säger hon.. och sen frågar jag men ellen då? ska hon läsa sammanhållen? ( då hon tidigare sagt att det inte finns flex lär) nä hon ska läsa flex för hon ville det! vaa + men varför får inte jag det då? jo men det får du om du vill! störd männinska .. allt är så luddigt!

men nu ska jag läsa sammanhållen grupp så att hon blir nöjd..


Sen blev det fika på ikea med Ellen!

hittade lite söta bilder

 söt


 ^^

 men alltså hur jäkla söt får man va?

googlade på lite bilder på katter..  delar med mig..

plugg

Sitter med engelskan klockan 21. blir inte mycket gjort på dagarna när man har barnen hemma...
men nu har jag iallafall suttit och tränat lite gramatik..

går bättre och bättre, har bestämt mig för att jag ska kunna allt som kommer på testet! Känns som att jag måste ha väääldigt många rätt på testet så att dom ser en stark förbättring!
så plugga på!


puss påer


hur blir det nu?

Hej påer!

Barnen är fortfarande hemma och sjuka, eller dom mår mycket bättre nu! jag tycker att dom är så pass pigga nu att dom får vara på dagis /skola i morgon! Elvira snorar nästan ingenting nu! tänk om alla kunde ha sina barn hemma tills dom är friska, nu när elvira inte är snorig längre så får hon gå på dagis, och där är det en hel hög med ungar som har tjockt gul/grönt snor rinnandes ur näsan.. och ja då blir Elvira förkyld IGEN.
SUCK

ja jag vet att det förmodlingen inte fungerar för alla föräldrar att ha sina barn hemma länge. MEN jag har inte hjärta och jag vill inte släppa mina barn till Dagis/ skola när dom är sjuka.

Nog om detta

IGÅR

var jag till ögon, har haft en lapp för ögat ett dygn, för att doktorn skulle kunna mäta min skelning utan att jag kunde påverka den.. grymt skönt att få av lappen :)

Ialla fall så vet dom inte när det blir operation, eftersom att deras Chef KIRSTEN har fått jobb i danmark och har dom ingen överläkare så får dom inte operera! kul va?

så nu vet jag inte hur det blir, och inte dom heller, för antingen så kommer hon tillbaka till sverige och gör färdigt här. eller så kommer jag att få bli opererad på ett annat sjukhus.

som min doktor sa. enda nackdelen med att operera sig är att synfältet blir smalare..
haaha jag har ju faktiskt bredare synfält än er med sammankopplade ögon.. pözz påer
kyla

Jösses!

nu är det 4 dagar sedan jag bloggade, jag har väl hamnat i en chock, När rörmokaren var här, Han, han tog faktiskt bort elementet.  Jösses. tänk det trodde jag inte! fast nu har vi inget element i hallen ist! och det var riktigt kul när det var 25 minus..  när temperaturen var på 17+ grader inne så tog vi faktiskt fram ett el element som nu får stå och brumma.. Annars är det värmefilten som gäller!


Elvira och magnus har varit sjuk i helgen förkylning, Elvira har haft feber. Nu har hon börjat att repa sig, men då blir självklart viktor sjuk, MAGSJUKA! stackarn. inte roligt när dom små är sjuka.. själv spritar jag händerna hela tiden känns det som.. Magsjuka vill jag INTE ha.


pözz påer!

VART ska JAG rita KORSET?

Hoppsan!

röris är här.. kors i taket.. fast han tittar väl bara-- kommer väl och gör jobbet om 3 månader^^^

typ

puss påer