glad gladare gladast!!

WOOOOOHOOOO

Jag klarade test 1! bokredovisningen och diskussionen !!!! woopa! Känns så jäkla bra nu! Fick 93 poäng av 128 på provet! helt okej för att vara mig!! Lärarnen tyckte att det såg mycket bra ut!!!
Och att jag borde få G om jag fortsätter så här!!
känner mig mycket motiverad just nu till at plugga stenhårt den sista månaden som är kvar!


Nu tänkte jag åka till stallet och ta en snabb tur med tant! sen hämta elvira från dagis och sedan ska vi åka till farmor i Härnosand , där Elvira ska få sova över ! för vi jag och magnus ska på kalas!


å jag känner mig så glad nu!!


fin häst


Kom precis in ifrån en ridtur på Geichan! Vilken pärla hon var idag :)
Arbetade med att flytta henne på volten, och det satt bra i höger varv men i vänster var det lite svårare då hon ville ta galopp ist! hon har lite svårare i vänster varv, mend et har blivit mycket bättre.. arbetade även en hel del i galopp, skritt galopp skritt halt galopp osv.. i höger varv, i vänster tränar vi fortfarande på fattningar :) och dom ville inte riktigt idag :/ Hon vill så himla mycket samtidigt att det blir lite pankaka av alltihopa..

Riktig behaglig var hon i munnen oxå, hade inte hennes tyngd i handen :D skönt när hon bär upp sig själv,, red även med dressyrspö. och det går så mycket bättre när jag har det, hon kommer fram mycket mer, och går inte och såsar på..


allt för mig!


snälla varna inte andra!

Ok det här med att varna andra, Det gäller framför allt poliskontroller..

Jag blir så trött på personer som skriver på tex facebook att det är poliskontroll där och där..
Snälla sluta med det..

varför?

Jo vi säger så här,

Pelle sitter och dricker alkohol eller är påverkad av tyngre saker.. Pelle ska ut och köra bil men innan så har han läst på facebook att det är poliskontroll på E14, gud vad bra och vad snälla alla är som varnar mig tänker pelle och tar en annan väg en lite mindre väg, kanske genom ett bostadsområde där det leker många barn..

Men det tänker ju inte pelle på för han ska ju bara åka till bolaget och handla lite..
Så vad kan hända?

Tänker ni på detta ni som är så snälla och varnar andra? tänker ni på att det finns rattfyllerister som faktiskt kan köra ihjäl ngn? dom som kör skiter jag fullständigt i om dom dör eller bli skadad fö livet.. Men tänk
TÄNK på dom oskyldiga , dom oskyddade individerna..

Så snälla varna inte, varken med text eller blinkande helljus..
Håll hastigheten istället och kör nykter..


Åsikter från en trött jenny!yes

så där, jag började redan igår att sitta med näsan framför datorn, och har fortsatt nu på morgonen så totalt 7 timmar har jag ägnat åt Doris Lessing! kommer säkert att behöva skriva om och skriva rätt, MEN det är en början, nu återstår det att se vad fröken tycker.. :0

Så nu ska jag plugga till nationella och test 2 samt lite disskusioner.. men nu är man på rätt väg !mycket nu, orken tar slut...

usch jag vet inte om jag kommer att hinnamed allt nu!

På 2 veckor ska jag har skrivit ett arbete om doris lessing..
göra ett stort test 
+ göra nationella provet i 3 delar..
PÅ TVÅ VECKOR!!!!

suck.

jag har tillbringat hela kvällen framför datorn , och börjat skriva om Doris..
Det ska gå, det måste gå..

skulle dock behöva ha ett facit till uppgifterna i boken, då kommer det att gå betydligt lättare...

och så ska jag hinna jobba oxå..

Engelska lektionen idag var rätt värdelös..
vi gjorde inte ett skit, känns så jäkla meningslöst att gå dit, ingenting hanns med, vi som skulle diskutera, jaja det får bli på fredag ist!

tjing påer

effektiv idag..

Gick av mitt dygn i morse kl 8, därefter for jag direkt upp till skolan för engelska lektion! 2 tester blev gjorda, ett var fortsättningen på test 1 som var en skrivuppgift, och den andra var en bokrecension om Bridget Jones!
Gick faktiskt riktigt bra och skrev faktiskt 3 a4 sidor på varje uppgift :) jag minns första dagen i skolan när vi skulle skriva en uppsats, då lyckades jag skriva en halv a4 sida.. så det har hänt mycket..

Gjorde även 3 st uppgifter , eller dom var egentligen gjorda jag bara snyggade till dom lite, rättade och så.. Gör om och gör rätt! :P

Fick även höra en del bra ord från min lärare, jo hon har vänt nu... från att ha öst en massa skit på mig så börjar hon att mjukna, och hör och häpna hon tycker att jag har blivit bättre.. wihoo..


Nu ska jag träna inför TEST 2 och skriva en arbete om en nobelpristagare i litteratur, en engelsk språkig, då såklart! ett arbete som är ganska brett dvs inte bara om personen utan även om landet och kulturen..

sen har jag även nationella proven som ska göras.

och på måndag har jag en diskussion att se fram emot.. :/ har läst igenom texten lite snabbt, vi fick den idag, och vi ska bla diskutera varför kändisar oftare tar droger än "vanliga" mänskliga! ja man får pratbajsa lite så det låter hyfsat vettigt.. :P

I morgon är det jobb igen går på kl 8 lördag morgon och går av söndag morgon kl 8
det var den helgen det!


puss påer


vilken ryttare AILI är

Vilken stjärna hon är Aili!
 Var och tittade på tävlingarna på THF, där Aili var med i 130 med både Monthy och Princess, och vad gör hon ? jo hon vinner klassen med princess och kommer tvåa med Monthy! Vilka hästar! Där visade hon vart skåpet ska stå!
Elvira följde med mig till THF , och där köpte vi 2 st lotter jag vann inget men elvira vann, och hon fick välja pris och tar då en chokladkaka! Sen fick jag gömma den sa hon så att inte Aili skulle ta den .. haha..


I morgon är det jobb och skola igen, jobba ser jag framemot, det är bad som gäller med 33 grader i vattnet. så jäkla skönt!
Skolan ser jag inte alls framemot, har haft ett så skönt lov med jobb och barn! jag längtar verkligen tills Engelskan är klar! ( om jag nu kommer att klara den) jag tror att jag kommer att få gå typ minst ett år till! men då får jag väl läsa med Ella då :P
Men det ska bli kul att få börja läsa på riktigt! Och har jag tur så kan jag ju få jobba ngt dygn i veckan och då kanske man slipper ta studielån för det ser jag inte framemot!


Ögat är väldigt bra nu, lite rosa är det men inte alls mycket, dock har jag till min stora förtvivlan sett att jag skelar ibland.. BLÄ. fast bara ibland.. och mycket mindre än förut!Jobbar

Hej!

Jag gör mig redo för jobb igen! Idag är det bad so står på schemat , riktigt skönt att åka och bada när man jobbar och att det detsutom är varmt i vattnet gör ju inte saken sämre!

igår var jag till Isa på partaj. blev bara ngt glas vin och en öl ute på stan, man är ju vuxen nu förtiden så då tar man det lite lugnt :P Nej då men eftersom jag hade tagit på mig att jobba så vill jag ju självklart inte vara bakis och och lukta bakfylla! För det är inte okej tycker jag!

Annars händer ite så mycket, geicha har fått vila sedan i måndags då jag dels har jobbat men hon kändes även väldigt seg och omotiverad att arbeta, så då fick hon vila lite, ska se om jag hinner ut en sväng efter jobbet..

Det är ju även tävlingar i Timrå i helgen som jag hade velat åka och titta på, kankse att man hinner åka dit i morgon och kika lite, fast då får Elvira följa med!

Pözz påer

jobba

Jag måste ju ha världens mest roligaste jobb!

Idag har vi varit på relaxen på himlabadet. härligt! dock inte så skönt när vi stod ute i badkläder och försökte få igång lyften...

Just nu är det påsklov, vilket jag tycker är fantastiskt skönt! att kunna släppa skolan ett litet tag och få göra ngt annat! sjukt skönt att jag gjorde klart uppgifterna innan påsk! Dock så ska jag förbereda mig lite inför del 2 på test 1 som jag tänkte göra på måndag. ska skriva vad jag tycker och tänker om livet förr och nu, alltså förr var man ju hemma med barnen under typ hela uppväxten och idag är man hemma i ett år ungefär, Jag kan ju säga att jag gillar mer med att vara hemma hela uppväxten. men det skulle nog inte fungera idag!

jaja nog med skit snack

trevlig kväll påer

skrutt häst

hej påer!

Dagens ridtur blev både på ridplan och ute på en gammal travbana, som mer är en ridstig ;)

började med att vara på plan, men Tant var på sitt värsta tänkbara humör, och tänkte inte alls som mig! ville inte alls jobba, och när hon väl började att arbeta så djävlades hon med att lägga ungefär 300 kg i min hand.. skit häst.
så efter ett tag fick jag nog så då tog vi och skrittade ut.. I morgon blir det vila för tant. och sen tänkte jag börja longera henne, tror att hon behöver det nu..

Själv så ska jag snart åka och jobba, 17.00-17.00 blev lite ändrat, men det går ju lika bra ändå! annars skulle jag ha jobbat 8.00- 8.00 så det blir ju nästan samma sak :)häst till salu...

Tjoho!

Idag har jag äntligen ridit min fina tant! Blev en sväng på ridplan, har ju inte ridit henne på nästan 2 veckor pga av min operation..

Tant var inte jättesugen på att jobba, så jag skritt jobbade henne ett bra tag, men tillslut så lossnade det för tant.. 
och när jag fattade vänster galopp tog hon den på en gång *chockad matte*  annars brukar hon hålla på och fjanta och studsa och ta fel galopp... men nu jävlar hoppas att det håller i sig! Höger galopp satt som vanligt! nöjd efter den galoppen så då red vi hem..

Började att rykta bort päls från thure när Ida och Lars-Erik kom förbi med sina hästar..
Provade en liten Fingal på en liten tur.. en liten pigg sak det där, men väldigt snäll.. Han är förövrigt till salu om ngn är intresserad? han är 7 år och ca 150 hög, kallblod. Säljs som ridhäst! då det inte fungerar på travbanan!


busunge

Hej!

Då är man hemma från att ha jobbat dygn igen! var lite kämpigt efter kl 16, då jag hade väldigt ont i huvudet och i ögat! men det var bara att bita ihop och jobba på ;)

Idag är det Tisdag och jag har fått en massa saker gjorda, dels så har jag gjort 2 st engelska uppgifter,bra där;)
sen har jag deklarerat åt mig själv då! ungarnas kvar men det tänkte jag att Morfar ska få äran att göra :)

Sen har jag även hunnit med ett besök hos frsören med elvira då hon i söndags klippte av sig halva sitt hår.. unge! så nu är hon korthårig!

i morgon ska jag till sollefteå på undersökning efter op! ska bli spännande att höra vad dom har att säga! Om dom tycker att det verkar bra! och hur lång tid det kommer att ta innan allt är bra!
Jobbigt dock att åka till sollefteå hela tiden..april.

Känslan som infinner sig när en IPREN börjar verka :) love it!

Det är så underbart skönt att slippa smärtan! När jag har tagit en Ipren( som jag nu lever på konstant iallafall ungefär var 4 timme.. ) så kan jag göra så mycket annat! Jag orkar sitta uppe orkar tvätta och städa! Visst jag blir lite yr emellanåt, så då måste jag vila, MEN att slippa ha så jävla ont det är skönt!

Första april idag och det snöar/ haglar ute! Hagel tycker faktiskt jag är helt okej! rätt mysigt med hagel faktiskt! men snö.... nä den kan någon annan få..
// jenny